Nieuws

Danny Deng Meest Markante Horecaondernemer Limburg 2016/2017

Wij zijn trots op onze eigenaar. Op 12 april 2016 heeft de jury Danny Deng van WOK groep met vestigingen in Weert, Kerkrade en Maastricht uitgeroepen tot Meest Markante Horecaondernemer Limburg 2016/2017. Danny dingt mee naar de landelijke titel Meest Markante Horecaondernemer van Nederland 2016/2017.

Danny exploiteert verschillende bedrijven in Limburg. Zo staat hij aan het roer van WOK Weert in Weert en Parkstad Plaza in Kerkrade. In Maastricht is hij initiatiefnemer van Tokyoto, Restaurant Azië Tapas/ Vrijthof 11 en Dadawan.

Citaat uit juryrapport
“Zeer markant hoe Danny de westerse en oosterse wereld combineert als een Chinese jongleur die energiek jongleert met hypes en trends. Van rijsttafel naar wok, van wok naar wereldkeuken, van wereldkeuken naar…? Tja, wat is de volgende trend? Zelf zegt hij dit niet te weten. Wij als vakjury wel. De jury adviseert je om je bescheidenheid te laten varen. Stap op de trein met een vernieuwde versie van het liedje DannyDeng, DannyDeng van Guus Meeuwis op de achtergrond en dender lekker door als innovatieve en markante ondernemer. Als jury zien we in jou onze eigen Limburgse knuffelpanda en we gaan nog heel veel van jou horen.”

Lees hier het volledige artikel van Koninklijke Horeca Nederland (KHN)