top of page
_Q5I1278.jpg

CHECK OUT OUR LATEST NEWS

DSC04763-HDR.jpg

DADAWAN Tilburg: het eerste restaurant in Tilburg waar robots ingezet worden

Botics.png

Robots at DADAWAN

1644492268836.jfif

Robots helpen in de bediening

WORLDLY FOOD,  SMALL TOWN PRICES

DADAWAN is een snel groeiend restaurant keten met momenteel 5 vestigingen in Nederland. Onze missie is dan ook; 'Worldy food, small town prices'.  We combineren de beste ingrediënten van de Oosterse als Westerse keuken in één grote kom, ook wel bekend als de DADAWAN. Onze restaurants brengen mensen van over de hele wereld samen als een gezamenlijke community en DADAWAN serveert de Aziatische keuken als een ware beleving.

Landkaart_Tekengebied 1.png
DSC08085.jpg

 #DADAWAN 

FUSION, HEALTHY AND TASTY!

Elke foodlover zal verliefd worden op ons fusion menu. Er is voor elk wat wils. Altijd al eens willen slurpen in het openbaar? Ga voor onze ramen bereid met een huisgemaakte bouillon. Misschien iets pittigs? Ga dan voor onze lekkere curry. Hou je van een frisse vibe? Wij staan voor je klaar met onze Poké Wans en Sushi Rolls. Houd je meer van de westerse keuken? Onze kreeft & burgers zijn zeker de moeite waard! Heb je zin in iets nieuws? Kies dan voor onze Stone Bowls & Stone Plates!

Een explosie van de beste ingrediënten uit de Oosterse en Westerse keuken, samengebracht in één grote kom, ook wel bekend als de DADAWAN.

FAST CASUAL IN THE MOMENT, TASTY MEMORIES FOREVER

DADAWAN is een snel concept. We zeggen "goodbye" tegen het typische drie tot vijf gangen menu met wijnarrangement, en we zeggen "hell yeah!" tegen heerlijk genieten van de beste kwalitatieve wereldse gerechten voor kleine prijzen.

 

Naast ons 'easy to go' uitgangspunt is het onze missie om de ultieme DADAWAN beleving te bieden met innovatieve, snelle en een persoonlijke service. Van het digitaal bestellen van uw gerechten via een QR code, tot het ontvangen van uw eten & drinken door onze robot teamleden. Wij zorgen ervoor dat elk bezoek aan DADAWAN smakelijk, snel en onvergetelijk is.

_Q5I1452.jpg

 ONE BIG HAPPY DADAWAN FAMILY 

Een grote blije DADAWAN Family met 200+ medewerkers van over de hele wereld! Van keukenhelden, tot operationele teamleden, (digital) marketing professionals, HR en financiën... We hebben alles in huis en verwelkomen iedereen die een uitdaging aan wil gaan! 

We bieden een professionele en smakelijke omgeving, met een maximale flexibiliteit. We ondersteunen het welzijn en motiveren onze teamleden met voordelen en erkenning. Onze teamleden doen zo veel om uitzonderlijke gastvrijheid te leveren en wij willen hen bedanken door hetzelfde te doen.

DSC09385.jpg

BRAND-NEW:
Little DADAWAN Kesselskade

A little sister of the original DADAWAN

Met de kleurrijke stijl en inrichting is Little DADAWAN de nieuwste aanwinst van de DADAWAN familie, maar dan met een iets andere twist. Naast verschillen op het gebied van interieur en inrichting serveert Little DADAWAN een kleinere kaart met nieuwe gerechten en meer tasty drinks! Zo ook de heerlijke nieuwe sushi taco's.

 

Kom snel langs en deel je ervaringen op social media! 

 

 #LITTLEDADAWAN 

 #BRANDNEW

bottom of page